MENU

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen

Een goed en degelijk MJOP kan het beste met behulp van de juiste software door een ervaren bouwkundige worden opgesteld. Als professioneel vastgoedbeheerder voor VvE’s heeft de HuisHouding al vele jaren de kennis, ervaring en hulpmiddelen in huis om zelf Meerjarenonderhoudsplannen voor VvE’s op te stellen.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen

Duurzaam gebouwonderhoud met behulp van een MJOP

In de filosofie van VvE-vastgoedbeheerder de HuisHouding gaat VvE beheer uiteindelijk om duurzaam onderhoud van het gebouw, zowel op korte als op langere termijn. Voor de langere termijn kan het gebouwonderhoud voor de gemeenschappelijke zaken en delen van een gebouw het beste met een op maat voor dat gebouw opgesteld Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) gepland en begroot worden. Idealiter laat elke VvE daarom een eigen maatwerk Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen met daarin alle specifieke gebouwkenmerken en gebouwkarakteristieken.

Een gedegen MJOP door een bouwkundige van de HuisHouding

Een goed en degelijk MJOP kan het beste met behulp van de juiste software door een ervaren bouwkundige worden opgesteld. Als professioneel vastgoedbeheerder voor VvE’s heeft de HuisHouding al vele jaren de kennis, ervaring en hulpmiddelen in huis om zelf Meerjarenonderhoudsplannen voor VvE’s op te stellen. Bij het opstellen van MJOP’s houden we ons aan de geldende NEN-normen (NEN 2767) voor conditiemetingen en hanteren we de aanbevelingen van de Nederlandse Organisatie voor Planmatig Onderhoud (NVDO). Zie elders op onze site meer informatie over de aard en inhoud van een gedegen Meerjarenonderhoudsplan.

Gespecialiseerde software voor gebouwonderhoud

de HuisHouding werkt voor het opstellen van uw MJOP met O-Prognose, gespecialiseerde software voor vastgoedbeheer van Plandatis. Bekijk het representatieve voorbeeld Meerjarenonderhoudsplan in PDF dat met O-Prognose is opgesteld.

Laat uw eigen Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen

Wilt u een gedegen VvE onderhoudsplan voor uw appartementencomplex? Laat de HuisHouding dan uw Meerjarenonderhoudsplan opstellen! U kunt ons daarvoor telefonisch bereiken op 020-4226570 of neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.