MENU

Amsterdam

Omdat we niet bang zijn voor onze concurrenten, zetten we er een paar voor u op een rij.

Amsterdam is de vestigingsplaats van de HuisHouding. Logischerwijs hebben wij dan ook veel VvE’s in Amsterdam als klant. De Amsterdamse VvE’s lopen uiteen van monumentale grachtenpanden totaan moderne architectuur op het KNSM- of Java-eiland. Uiteraard hebben wij ruime ervaring met specifieke Amsterdamse zaken zoals erfpacht, gemeenschapelijke nutsvoorzieningen, parkeerperikelen etc

Het VvE beheer in Amsterdam kenmerkt zich door een groot aantal concurrenten. Onderstaand een overzicht van een aantal beheerders in Amsterdam en hun achtergrond.

VvE beheer Amsterdam

VvE beheer Amsterdam is dus niet alleen een dienst maar ook de handelsnaam van de grootste beheerder van Nederland. VvE beheer Amsterdam kort haar naam ook wel af tot VBA. VvE beheer Amsterdam is de nieuwe naam voor De Key Het Oosten VvE beheer en is voortgekomen uit twee woningcorporaties namelijk De Key en Het Oosten. Volgens onze informatie is VvE Beheer Amsterdam momenteel een 100% dochter van woningcorporatie Stadgenoot.

de HuisHouding | VvE beheer

Dat zijn wij….

Yver

Yver is de nieuwe naam voor Ymere VvE beheer en is 100% dochter van woningcorporatie Ymere.

Den Hengst VvE beheer

Den Hengst VvE beheer is opgericht door de heer IJnze Den Hengst. IJnze stond bekend om zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij heeft een aantal jaren geleden zijn bedrijf verkocht aan een groep investeerders.

Velzel VvE Diensten

Velzel VvE Diensten is ook gespecialiseerd in VVE beheer Amsterdam.